Når alle snakker om gull og sølv løp og selg alt!

Jeg synes det er fint å skrive på nettet for da kan jeg gå tilbake og se hva nyhetene skrev om forskjellige investeringer og hvordan det gikk med deres spådommer. Siden mange av oss invester i gull og sølv husker jeg spesielt godt dette. Det samme skjer nå med Bitcoins,  alle som pumper gull og sølv pumper nå Bitcoins. RTV er den kanalen som gjør dette mest, hele kanalen er en scam! 

Jeg la ut dette 12.Okt. 2012!  3 av 4 verdens rikeste investorersetter pengene sine i Gull!

Neste gang du leser at investorer hamstrer gull skal jeg løpe og selge alt, man kan bruke media til å fortelle deg når det er på tide å selge seg ut. 

Bare les hva de skrev før kollapsen i Gull:

Either way many analysts expect the price to reach $US2000 sometime soon.

“We said 2012 was always going to be a modest year; we think next year will be a cracker,” says the chief executive of London-based bullion broker Sharps Pixley, Ross Norman, who in January predicted an average gold price of $US1765 this year. “If you look over the last 60 years there’s been a ratio, a slow glacial movement between equities and gold and back.”

He expects it to rise to $US4000 “over the next four to six years” due to monetary easing by central banks, especially the US Federal Reserve’s so-called quantitative easing (QE).

 

 

Viktig å huske fra 2011!

Jeg husker for ca 4-5måneder siden kom Goldman Sachs ut og sa at Gull kommer til å komme opp til 2400$ i slutten av 2011. Dette kom som et sjokk for meg og jeg ble automatisk veldig forsiktig etter dette. Jeg ventet at noe skulle skje og det gjorde det, Gull gikk ned helt ned til 1500 etter at den kom opp til 1900$. Slutt å hør på de store bankene, de passer bare på sine egne interesser noe som er helt naturlig. Jeg stoler ikke på råd fra "eksperter" i media, de prøver bare å selge deg noe. De er egentlig ikke eksperter, de er selgere. 

 

Jeg liker sølv der det er nå for det selges under produksjonskostnader, når media begynner å skrive om gull og sølv igjen skal jeg selge alt. Nå er Bitcoins i mediene, gull og sølv har forsvunnet helt og jeg er glad for det !

Jeg husker veldig godt når e24 skrev positive artikler om gull og sølv, den ene artikkelen jeg husker er at de skrev om mennesker som kjøpte gull og sølv i 2008 var blitt rike!. 1-2 år etter at de skrev det så kollapset gull og sølv prisen. Det man kan lære av dette er å selge gull og sølv når media skriver om det. Det samme gjeldet det meste, skriver de mye positivt om aksjer er det kanskje på tide å komme seg ut. 

Jeg husker alt optimismen i aksjemarkedet før 2008....

Ha en fin helg alle sammen