Vi bør beskytte bøndene og alle andre jobber...Idiotisk?

Hei,

Jeg fant noen interessante bilder på nettet og tenkte å skrive litt om jobber, framtiden og teknologi.

Jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har hørt at man kan bli uten jobb, en yngre smartere person kan ta jobben din, du kan bli utkonkurrert osv..man må bruke staten til å beskytte jobben sin.

Men la oss nå se på den virkelige verden kontra tull man leser i media og hører fra vanlige mennesker....

Tenk deg nå hvor mye vår verden i dag har blitt mer effektivt enn for 50 år siden. Bare tenk på det, 50 år hva er det. Det er ingenting, det går unna på en blunk. Tenk deg da at din jobb var beskyttet fra du var 20 til du var 70 år. Det er 50 år det...

Ja tenk...at jobben din var en:

logdriver.png

Tenk deg å ha drivet med dette i 50år, men vent. Det er flere jobber vi bør beskytte.

Vi bør også beskytte denne jobben, det er en typisk arbeids klasse jobb der de fleste var kvinner. 

  Switchboard operators were integral parts of a telephone network’s operation before modern technology rendered them obsolete. They would connect long-distance calls and do other things that are now done digitally.

Switchboard operators were integral parts of a telephone network’s operation before modern technology rendered them obsolete. They would connect long-distance calls and do other things that are now done digitally.

Tenk deg at jeg var en politiker og kom på scenen der jeg sa følgende:

Kjære venner her møter vi i dag den 5. Mai. 1956, men det er ingen glad dag. Solen skinner, fuglene synger, vi folk flest har det godt. Men ikke alle har det like bra som oss, folk flest. Jeg har fått høre fra toppen at tele selskapene ønsker å kvitte seg med 3000 operatører siden de fant ut at de vil tjene enda mer penger på å automatisere hele industrien. Her tjener de 100 millioner årlig i profitt og de skal ha mer. Denne kapitalistiske systemer er så grådig! Dette må stoppes en gang for alle! Her har smarte, utdannet kvinner jobbet i denne trygge jobben i over 20 år og nå skal det stoppes av noen grådige selskaper som skal ha mer. Ikke nok at de skal si opp en del ansatte men de skal faktisk si opp kvinnen. Ikke er de grådige men de er også sjåvinistiske mot kvinner.

Kjære velgere om dere velger meg så skal jeg beskytte disse flotte kvinnen som har gjort så mye bra for vårt land, jeg skal ta opp kampen mot teleselskapene og jeg skal stoppe denne grådighetskulturen. 

Velg meg, kjære venner og første loven jeg skal innføre er å beskytte denne type jobber. Ikke et eneste person skal få sparken med meg på makten.

Hva synes dere? Var jeg flink? 

Hehe tror jeg hadde greid å si så mye tull i den talen at enhver person i mengden foran hadde valgt meg. Det er ikke så vanskelig, det er bare å late som om du bryr deg. Jeg tror ikke at politikere bryr seg engang, jeg tror de bare sier det som treffer hjertet og sette i gang dine følelser. Fordi det er det de spiller på, det er følelser og ikke fakta og logikk. 

Men hva slags flere jobber skal vi beskytte?...la oss nå se...denne bør vi nok også beskytte!

 

   Before suitable refrigeration and preservation techniques were available, milk had to be delivered daily, or else it would spoil. This was the daily job of the milkman.

Before suitable refrigeration and preservation techniques were available, milk had to be delivered daily, or else it would spoil. This was the daily job of the milkman.

Men denne jobben synes jeg er mest genialt av alle. Tenk deg å møte dine venner når du er 20år og si at du har fått jobb. 

Halla gutta-boys, hva skjer a? Gjett hva er nytt a? Jeg har fått meg jobb jeg! Hæ? Godt er det! Bra lønn og pensjon også, denne runden av øl spanderer jeg. Nå skal vi kose oss! Denne jobben skal jeg gjøre en innsats på, jeg skal ikke være som med de andre jobbene. Denne skal jeg ta seriøst og i dette selskapet skal jeg bli i resten av mitt liv. Ikke mye jobb, men godt med penger!

Tenk deg å høre det...hvilke jobb snakker jeg om?

Hvilke jobb snakker jeg om....jo....en som gjør dette!

   Lamplighters used long poles to light, extinguish and refuel street lamps – until electric lamps were introduced.

Lamplighters used long poles to light, extinguish and refuel street lamps – until electric lamps were introduced.

På toppen av det hele bør vi forby elektrisitet fordi det fjerner bra jobber som denne, denne kapitalismen med sitt elektrisitet kan dra til helvete er det jeg har å si!

Så lenge jeg er på makten skal elektrisitet aldri komme til dette landet!!!!!

Men neida, jeg bare tuller jeg! Dette var skrevet for å få deg til å le litt på en god Mandag, poenget mitt er at ingen jobb er trygg. Det er ingenting som heter en trygg jobb. Hvis du beskytter en type jobb i 30år ++ år så er det bare en ting som er sikkert og det er at når en annen politiker kommer til makten og fjerner denne beskyttelsen så kommer denne personen til å være en dinosaur. Altså han kommer ikke til å få seg jobb noen andre steder fordi han har drevet med tull i 30+ år og kan ingenting som markedet trenger. Hans tid er over.

Her er det flere jobber som har eksistert for ikke så lenge siden...

  Rat catchers were employed in Europe to control rat populations. They ran high risks of suffering bights and infections, but helped prevent these from spreading to the public.

Rat catchers were employed in Europe to control rat populations. They ran high risks of suffering bights and infections, but helped prevent these from spreading to the public.

  Before radar, troops used acoustic mirrors and listening devices like these to focus and detect the sound of engines from approaching aircrafts.

Before radar, troops used acoustic mirrors and listening devices like these to focus and detect the sound of engines from approaching aircrafts.

icecutter.png


   Knocker-uppers were   essentially alarm clocks  – they were hired to ensure that people would wake up on time for their own jobs. They would use sticks, clubs or pebbles to knock on clients’ windows and doors.

Knocker-uppers were essentially alarm clocks – they were hired to ensure that people would wake up on time for their own jobs. They would use sticks, clubs or pebbles to knock on clients’ windows and doors.

  Bowling alley pinsetters were young boys employed at bowling alleys to set up the pins for clients.

Bowling alley pinsetters were young boys employed at bowling alleys to set up the pins for clients.

 

Dette var bare noen av jobbene jeg fant, poenget mitt er at ingen jobb bør beskyttes ikke mitt, ikke ditt, ikke et eneste et. La markedet bestemme om vi trenger din jobb og hvor mye du skal tjene. Markedet vet best.

Til slutt har jeg følgende å si...hvorfor skal vi da beskytte jobbene til bøndene? Forklar meg det....Er jobben til en bønde viktigere enn noen av disse jobbene?

Er det fordi de produserer mat? Kanskje vi skal beskytte fiskere også, de fisker opp mat de også....

Slutt å høre på tullet til politikere, tenk for deg selv og reflekter logisk over det!

Ha en fin Mandag :)