Til å med Russland greier ikke å stå imot..

image.jpg

Jim Roger har snakket veldig positivt om Russland og hvor mer freemarket de har blitt, til å med Putin greier ikke å stå imot presset fra å trykke penger. 

Det virker som alle er livredde for en liten recession i landet uansett hvor det er! Med en gang økonomien går litt dårlig så trykker alle land penger. Virker som Putin er redd for valgkampen og viser muskler her ved å gjøre det alle forventet fra han. 

Sanksjoner og valuta kollaps har fått til å med Putin nervøs. 

Når vi tenke over at alle land rundt om i verden gjør det samme, hva kommer til å skje når boligboblen sprekker?  

Kommer vi til å se Norge komme på banen med nye stimulanspakker? Vel de gjorde der i 2008-2009 krisen. 

 

Nå kan vi skjønne hvorfor Jim Rogers anbefalte alle å kjøpe aksjer i Russland, en av grunnene er at han så at Russland kommer til å komme med en krisepakke. Krisepakkeme som de kaller det går rett inn i aksjemarkedet dermed høyere avkasting, her ser du videon der Jim Rogers snakker om aksjer og Russland.