Jeg lærte av mine feil?

Når jeg kjøpte meg leilighet for over 8år siden kjøpte jeg alt nytt i boligen, siden jeg trengte alt måtte jeg bruke en god del penger på tv, vaskemaskiner, osv. Jeg husker veldig godt å ha kjøpt mye av produktene jeg trengte på samme butikken. Den butikken tjente noe voldsomt på dette siden vi alle vet hvor dyrt det blir når man kjøper mye nytt. 

Jeg kjøpte alt av høyeste kvalitet, bare kjente merker. Dette vet vi alle koster mye ekstra,MYE ekstra! Først ble min vaskemaskin ødelagt ved at det var noe feil med pumpen, jeg tenkte da at dette blir dekket av garantien. Men nei...alt var vist dekket bortsett fra pumpen, en ny pumpe kostet like mye som en av de billige variantene av vaskemaskinene. Den vaskemaskinennjrg kjøpte var både til tørk og vask, hvis jeg husker riktig kostet den 17-18 000kr. Sykt dyrt for en vaskemaskin, men jeg skulle ha det beste. Det samme var det med tven, jeg kjøpte veldig dyr tv. Det morsomste med det hele er at jeg ikke ser på tv engang, jeg bruker tv kun til xbox eller YouTube. Av å til ser jeg at jeg ikke har byttet kanal på 6mnd når jeg skifter fra xbox til tv. 

Jeg lærte meg en lekse at dyre merker er av samme elendige kvalitet som billige merker, de har alle samme garantier 5-7år det spørs hvilke produkt vi snakker om. Etter at jeg flyttet fra leiligheten og til et annet land gikk jeg for å kjøpe meg en ny tv siden det var vanskelig å frakte den jeg hadde til utlandet. Jeg gikk inn i butikken med mer en nok penger til å kjøpe det dyreste og beste de hadde der. Jeg kom meg ut av butikken med den billigste tven de hadde som var på tilbud, et flott 60 tommer tv til 5000kr. De selgerne prøvde å selge meg alt mulig rart som var der, fra 3D tver til skype på tven. For et lite øyebligg vurderte jeg å kjøpe noe av det de prøvde å selge meg, men tok meg raskt til fornuften og tok meg et tv som har det jeg trenger. Et godt skjerm som har fine farger, fint design og flat tv til å henge på veggen. 

Nesten alt av varer jeg kjøper nå prøver jeg å prute på prisen, jeg ser aldri på det dyreste lenger siden det er ikke best. Det har bare et bra Brand navn og et fint design. Det du betaler for er designet og navnet du betaler ikke for kvalitet, det selskaper var kjent for før. 

Bare se på Apple produkter.....høy kvalitet my ass. 1års garanti...det er ikke mye høy kvalitet, det er flott markedsføring og fint design.  

Hadde jeg trengt en ny telefon og denne hadde gått ann å kjøpe i Europa så hadde jeg kjøpt den. 

http://youtu.be/rH37OytqVfA