Her er en ny tanke...USA vinner?

Vel jeg hørte nylig at Jim Rogers snakket om at gjennom historien har det alltid ført til krig når et land mister status som verdens reservevaluta. Jeg tenke ikke så mye på det akkurat da jeg hørte det i intervjuet.  

Par dager senere tenkte jeg på følgende.....men USA vinner! Altså ikke bare har de verdens beste deal med å være verdens reserve valuta men de vinner også en eventuell krig mot Kina. Hva i huleste skal Kina stille opp med i et krig mot USA? Masse mennesker....ja ja det hadde sikkert fungert om det er 1 verdenskrig men i dag utføres kriger i luften. 

Militæret sender man bare inn etterhvert for å kontrollere områder man var bombet ihjel. Det er det de har gjort gang på gang... 

Så med andre ord USA vinner...jeg har vanskeligheter for å skjønne at de taper, deres militær er så mye bedre enn noen annen på jordkloden.