Folk flest vet ikke hva staten er?

Dette er noe jeg har tenkt på i det siste og det er at folk flest skjønner egentlig ikke hvem staten er, de skjønner ikke at det er oss som er staten. Det er vi som betaler for alt, vi er staten. 

Her er et eksempel:

Ofte skrives artikler om at staten finanseiere ditt staten finansierer datt...staten finansierer ingenting, det er vi som finansierer alt. Det som bør skrives istedenfor er: Finske befolkningen velger å ta noe av sine skattepenger og hjelpe andre finske til en enklere start på livet for deres baby. 

Det å skrive at staten finansierer noe som helst er helt feil! Staten har ingen penger å finansiere noe som helst med, de har bare penger som de tar fra andre borgere til å finansiere det de som stemmer på det partiet bestemmer hva de skal bruke penger på. Det er å ta penger fra noen mennesker å gi det til andre, bare det at vi kaller det "staten" spiller egentlig ingen rolle. Vi bør kalle en spade for en spade!

Jeg tror hele det sosialistiske systemet er middelklassen som skatter middelklassen for å finansiere visse ting middelklassen bestemmer for at de skal finansiere...når det ikke er nok penger til å finansiere det så velger vi bare et nytt parti som kan love oss å finansiere det! Da tar det nye partiet penger ut av et sted det gamle partiet brukte på og setter det i et nytt gode som de ønsker å finansiere med våre penger! -Ahh for et fantastisk system! Hipp hipp HURRA! 

Hipp hipp h...