Library-Books.jpg

Bøker

Jeg har blitt spurt flere ganger om bøker jeg anbefaler og som jeg har lest. Så her kommer listen over bøker jeg har lest og anbefaler alle som er instressert i austrian school of economics.

Peter Schiff bøkene

De er ganske enkle bøker og kanskje de beste til å starte med. How an economy grows and why it crashes er bør kanskje være den første du leser ettersom de er så enkel at jeg tror ikke et barn på 10-15år hadde hatt problemer med å forstå det. De er skrevet så enkelt.

Marc Faber bøken

Denne boka er litt mer avansert enn how an economy grows and why it crashes og handler mest om sykluser, bobler og økonomi. Den er en av mine favoritt bøkene. 

Jim Rogers bøkene

Jim Rogers bøker er de jeg liker mest, det er så mye historie der og hans reiser rundt om i verden. Utrolig spennende bøker og så bra forklart. Jim Rogers ser ut som en sikkelig bra man, jeg kjenner han ikke personlig med ut ifra det jeg har sett og lest av han virker han slik. Alle bøkene er til å anbefale, hvis du er intressert i å investere i gull, sølv og råvarer bør man nesten lese How Commodities først.

Andre bøker jeg har lest..