Hvor kjøper jeg gull og sølv?

Jeg kjøper hos silverinvest. Hvis du bruker min rabattkode ved kjøpe av gull og sølv på silverinvest.no vil du få de laveste prisene i Norge. 

Prisene på silverinvest ser dyrere ut enn de egentlig er, fordi man får 3% rabatt hvis man betaler med nettbank. Endelig pris ser man ved utsjekk/betaling, der prisen også blir oppdatert i forhold til sølvpris/dollarkurs.

 

Rabattkode

Hvis du skal kjøpe i dag kan du bruke rabattkoden -  ektepenger hos silverinvest. Rabatten du får ved å bruke rabattkoden er 1,5%. Det er ikke veldig mye men det er bedre enn ingenting.Jeg har desverre ikke noen rabattkode med Goldsource. 

Hvis du ønsker å vite når jeg kjøper sølv så er det bare å følge med på websiden min, jeg kommer til å blogge om det når jeg synes sølv er billig og kjøpe.

Selge gull og sølv?

Når den tid kommer at du synes det er på tide å selge seg ut av gull og sølv så kan du selge det til følgende firmaer:

 

Hvor kan man selge sitt gull og sølv blir jeg ofte spørt om. Jeg har solgt til flere forhandlere og her er en av de der du kan selge gullet eller sølvet ditt.

Her er noen av forhandlere:

Silverinvest

Goldsource

et er mange andre du kan selge til, det er bare å søke litt på google så finner du flere forhandlere om du trenger det.